Vi i Studebakerregisteret Norge har et enkelt "årshjul" som er slik:

 • Den nærmeste onsdagen til 16. mars (årsdagen vår) har vi årsmøte.
  Grunnen til at det er på en onsdag, er at vi holder møtet på det som har vært vårt tilholdssted siden opprettelsen, hos Moss og Omegn Motorhistoriske Forening (MOMF) i Vogts gate 11 i "Kråkebyen". MOMF har nemlig åpen kiosk hver onsdag, noe vi ønsker å benytte oss av, og samtidig som vi støtter vertskapet vårt litt også.
  I tillegg er det forutsigbart når årsmøte er på en fast ukedag i samme måned hvert år, tenker vi. 
 • Vårt årlige treff "Lazy DayS" er klubbens årlige hovedtreff, vanligvis 2. eller 3. helg i august.
  Vi prøver å arrangere treffet annet hvert år på Østlandet (der hovedandelen av medlemmene bor), og annet hver år et annet sted i Norge. Foreløpig (pr 2023) har vi vært i Moss/Sarpsborg, Stokke i Vestfold, på Hvasser i Færder kommune, i Stavern, i Haugesund, på Hunderfossen/ Øyer i Gudbrandsdalen, i Moss (sammen med Studebakerklubben Sweden), og i Bergen. Treffene har hovedsakelig vært planlagt og gjennomført av dyktige og innsatsvillige medlemmer i deres nærområder. 
  I 2024 (7.-11. august) kommer "Lazy DayS" samtidig til å være "International Studebaker Meet Europe", det første som arrangeres i Norge. Pr. februar 2024 har deltakere fra Sverige, Tyskland, Storbritannia, Nederland, Frankrike, Sveits, Australia, Canada og USA varslet sin ankomst. 
 • International Drive Your Studebaker Day (IDYSD) er initiert av Studebaker Drivers Club i USA, og arrangeres  den 2. lørdagen i september hvert år, over hele verden.
  Vi i Studebakerregisteret som holder til på Østlandet, legger hvert år opp til en liten kjøretur med endepunkt på en kafeteria eller lignende, og bruker muligheten til å lufte yndlingskjøretøyene våre og være litt sosiale med hverandre samtidig. Det viktigste er imidlertid at alle som eier en Studebaker, Erskine, Rockne, Avanti, eller andre merker forbundet med Studebaker, tar ut bilen(e) sin(e) og viser den frem i det minste akkurat denne dagen. 
 • Siste onsdag i november hvert år, har vi "Førhjulskveld" i MOMFs lokaler i Moss. 
  Da har vi årets siste Studebaker-samling i Studebakerregisterets regi, og viser en billedkavalkade over året som har gått. Kvelden har godt oppmøte, så mange benytter sjansen til å treffe likesinnede før "jule- og vinterpausen".


 • I tillegg har vi flere uformelle treff innimellom. Ett arrangement som ser ut til å bli en tradisjon å være med på, er at vi på invitasjon fra MOMF, et par år nå har vært med på deres "Motorhistorisk Dag" i Melløsparken i Moss i midten av juni.